Na jarenlange ervaring in het vastgoed beschikken wij over een ruime knowhow, vakkennis en vakdeskundigheid. Onze naambekendheid danken wij dan ook aan onze talrijke referenties en de positieve ervaringen van onze klanten.


De Witte & Partners Vastgoed staat voor persoonlijke begeleiding van A tot Z, professionele aanpak en een zorgvuldig, nauwgezette werkwijze. 

 

De Witte & Partners Vastgoed is gespecialiseerd in het ontwikkelen, coördineren en de verkoop van vastgoedprojecten.

 

Zowel nieuwbouw als verbouwingen van "residentieel vastgoed", van villa's tot eensgezinswoningen en appartementen, behoren tot ons werkdomein.

 

Wij zorgen voor een tot in de puntjes verzorgde afwerking en werken met gerenomeerde architecten en aannemers die aan strenge kwalitietsnormen voldoen.

Op die manier krijgt elke project bij ons een meerwaarde !

 

Onze realisaties zijn het bewijs van deze professionaliteit.

 

De Witte & Partners Vastgoed is voortdurend op zoek naar nieuwe opportuniteiten, zoals bouwgronden, bestaande woningen of appartementsgebouwen dit om nieuwe projecten tot stand te brengen.

 

De Witte & Partners Vastgoed streeft steeds naar een professionele wisselwerking met de vastgoed promotoren, vastgoed makelaars, de notarissen alsook met de particulieren.